Over Pieter Nanne

Gitarist ‘Pur sang’

Een gitarist die de verschillende stijlkenmerken prachtig weet te combineren tot een taal die hem eigen is.

Een afgeronde klassieke opleiding in Amsterdam, twee jaar jazz aan het Hilversums Conservatorium, twee jaar Flamenco bij Eric Vaarzon Morel, tango bij Kay Sleking en dat aangevuld met diverse masterclasses heeft hem gemaakt tot een gitarist die zich vooral in de breedte heeft ontwikkeld. Met al deze invalshoeken kan hij eindelijk zijn verhaal vertellen op dit weerbarstige maar oh zo liefdevolle instrument, of zoals hij het zegt: ‘je moet er veel voor doen en nog meer voor laten, maar dan krijg je er ook wel wat voor terug’.

Lees meer


ls als docent altijd op zoek naar het maximaal haalbare gedacht vanuit het creatief vermogen van de leerling. Wil de leerling dan ook graag in contact brengen met stijlen die hem of haar een bredere kijk geven op wat muziek in jou leven te bieden heeft.

Naast uitvoerend gitarist en docent is Pieter Nanne als voorzitter, programmeur en bewaker van de doelstelling van de Stichtingen Gitaarsalon en Guitar Canon nauw betrokken bij de vormgeving van deze internationale platforms voor de gitaar.

Sluit

Programmeur

Pieter is als programmeur en bewaker van de doelstelling van de Stichtingen Gitaarsalon (w.o. Gitaarfestival Enkhuizen) en Guitar Canon nauw betrokken bij de vormgeving van deze internationaal opererende platforms voor de gitaar.

GitaarSalon
Uitdagend Enkhuizen
Gitaarfestival Enkhuizen

Contact

Pieter Nanne

Tel: 06 22 92 15 05
E-mail: info@pieternanne.nl